Rohu raketibaasiga läks see nädalavahetus kehvasti ja kuidagi ei jõudnud sealt läbi. Mai keskpaigas peaksin uuesti sinna sattuma ja kui siis pole ette jõutud, siis kindlasti teen ära.
Võtaksin heameelega Värvipigmendi, aga probleem selles, et endalgi lõpuni tegemata :P Kolmandast punktist on juhised kadunud (peidukoht kindlalt tuvastatud). Omanik mu kirjadele ei vasta - seega kui keegi omab fotosid antud vahepunkti mõistatusest või mäletab selle sisu piisavalt, et taastatada, siis palun privaatsõnumiga märku anda.
speedy kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kes võtab nimekirjast järgmised ette?
(kogemata läks topelt)
Värvipigmendi osas ma suhtlesin peitjaga, kes lubas mulle kogu aardeinfo mailile saata, mida ta senini pole teinud. :(
Ja nimekiri hooldust vajavatest aaretest on ilmselt pikem, kui minul kirja sai. Võite vabalt aardeotsinguga ka neid välja võtta. Igastahes rõõm näha, et paljud on juba korda saanud. Tänud kõigile!
Vanemuise aare saab paigale siis, kui objektil lõpevad linnapoolsed remonditööd: Tubina ausamba pingid vajavad remonti.
Värvipigmendi vist kolmest esimesest punktist on mul fotod. Eelviimase punkti kohta head useful fotot ei ole, seal polnud pildistamine vajalik. Saadan Tunkile.
Paneme siis uuesti nimekirja üles :)
Arhiivi poole hakkavad veerema:
Üllatus
Hurda
Lohkva
Laagri Alevik
Kopsuhaigla
Hüpe
Punane joon
Toborna pettäi
Anneliidi
Vasksilla
MS Estonia
Voolava vee
Räpina veski
Uueveski
Lauluisa
Ratta
T6rvikmehe I
T6rvikmehe II
Võitleja
Rinu
Vajavad ülevaatust:
Nõustalgia
Geograafi
Jonni-Punni
Punni
Viieristi
Pirita klooster
Veeriku
Samueli – taastas [cherub], uuesti kadunud?
Võstermäe – KORRAS! Hooldasid[pagarid]
Rohu raketibaas – [laur] lubas hooldada
Värvipigmendi - tegeletakse
Mehikoorma – KORRAS! Taastas [matu07]
Võrtsjärve Väravad 7 – läheb taastamisele, [enn] lubas
Kadunud Peresaare – tuleb tagasi, [vaimar]
Seitse – KORRAS! Taastas [speedy]
! – KORRAS! Taastas {madis1989]
Vana Auruveduri - KORRAS! Taastas [speedy]
Mission Impossible II - peaks enne suve üles tagasi saama
Pit Stop II – KORRAS! Taastas [armastan]
Meremäe – Vaatetorn valmib jaanipäevaks, aare vast leiab ka oma koha, [uuspoiss]
Piiripunkti - läheb taastamisele, [enn] lubas
Ma võin uurida, kas mul on vahendeid Hurda taastamiseks ja vaatan omakorda Veeriku ka üle, jääb lasteaeda minnes väikse ringi kaugusele.
Kas Apteekrimäega on ka plaane? :)
oiorokko kirjutas:
Vanemuise aare saab paigale siis, kui objektil
lõpevad linnapoolsed remonditööd: Tubina
ausamba pingid vajavad remonti.
Jajah, see ju ka veel. Lähiajal (mai jooksul) hakkan sealt tihemini mööda vurama, siis paigutan sinna ka uue topsiku.
caro kirjutas:
Kas Apteekrimäega on ka plaane? :)
oiorokko kirjutas:
--------------------------------------------------
-----Vanemuise aare saab paigale siis, kui objektil
lõpevad linnapoolsed remonditööd: Tubina
ausamba pingid vajavad remonti.
Viieristi aare Saaremaal on leidmatu väga lihtsal põhjusel (mis toodud ka hooldusteates)
6 september 2014 soovis hooldamist Triin [linnapreili]
Mitte just paljudel geopeituritel pole võimalik leida vanemate puudekuurist kogemata geopeituse mõistatusaarde "koordinaate". Seega hetkel aaret leida juhistele vastavalt kohapeal leida .... Info on saadetud aarde omanikule ja loodetavasti lähiajal saab aare taas leidmisvõimalikuks.
Usun, et lähikuudel, kui saarele käik, saab puuduolev info tagasi asetatud.
Pilditibi pildipangast saadud Värvipigmendi 3. punkti fotod on küll abiks - aitäh! - ent kahjuks mitte päris piisavad, et sealset mõistatust taastada. Nimelt piltidele pole jäänud numbreid kandnud objekte, seetõttu ka mõistatuse sisu ei ole päris selge, kuigi juhendi teksti järgi juba õrnalt aimatav. Ühesõnaga ootan endiselt lisainfot varemleidnutelt, kellel on fotosid olulistest numbritest või mälestusi mõistatuse loogikast. Praegusel hetkel jääb taastamisülesande raskus veel üle 5.0
Käisin Veerikut vaatamas. Topsi seal ei olnud, panin uue purgi koos juhendi, logilehe ja pliiatsiga. Sai varasemast tunduvalt kõrgemale varjamise eesmärkidel. Võiks veel kõrgemalegi viia, aga ma ei hakanud sukkades ja kingadega ronima. Konteineri uus suurus on väike.
Annan teada, et Karl [zdrk] jagas Värvipigmendi 3. punkti kohta vajalikku infot, mis kombineerituna Pilditibi fotodega lubavad selle ülesande originaalkujul taastada. Aitäh! Järgmisel nädalal võtan asja ette ja siis lähen vaatan ka teised teepunktid üle.
kas ma saan õigesti aru, et geopeituse põhimõtetes on toimunud radikaalne kannapööre ja nüüd on lubatud siiski taastada aardeid geopeituritel, kes pole aaret leituna loginud? mäletan, et sellel teemal on varasemalt kõvasti ütlemist olnud, et nii ei tohi.