Geopeitus kogub kuulsust! :D

Näitan tulemusi 31-45 / 272
algaja14. detsember 2009 kell 20:22

See pidi ju suisa loll olema, kes vabandust ei leia. Minu loogika ja kogemust põhjal on arvuti taga logimine palju vähema aja-, ressursi-, jne kuliga kui mööda ilma ringi rändamine. Piirdugu see kasvõi kodutrepiga. Samas ega ma isegi patust puhas ei ole. Mõni logi tekib alles nädal hiljem.

maipri14. veebruar 2010 kell 18:33
mark13. aprill 2010 kell 06:54

Nonii, tundub et tuleb jällegi muuta aaret.

Normaalsed mugud ei käi muuli peal kive ümber keeramas.

Sellisel kujul aare ilmselt enam ei taastu seepärast võin ka lingi panna.

https://arhiiv.saartehaal.ee/2010/04/13/salaparane-tabalukustatud-kivi-jahisadama-muulil/

triick13. aprill 2010 kell 07:06

Aaret mittleidnuna võib vaid tunnustada selle suurepärast teostust. Kahju, et nii läks.

mart13. aprill 2010 kell 08:26

Üks mõte, kuidas edaspidi vältida taolist juhuleiu kella külge riputamist.

Nimelt, kui selle aarde karbi kaanel oleks olnud kleps või kasvõi kiri, mis viitaks geopeitusele, ei oleks tänases lehes me seda pilti suure tõenäosusega näinud. Leidja oleks kodus kindlasti uurinud, mis moodi seda geopeitust süüakse, kui isegi mitte tema, oleks seda teinud ajakirjanik. Kui ei ole tegemist just vandaaligeene kandvate tegelastega, oleks see karp rahulikult oma kohale jäänud ning mine teagi, oleks ehk geopeitus saanud mõne mängija juurde.

jmets13. aprill 2010 kell 08:35

Kunagises töökohas oli kleepsumasin olemas ja sai seal siis ka paras varu kleepse välja lastud. Nüüd on üle poole neist läinud ja juurde ei saa. paljudel puudub üldse võimalus kleepsumasinat kasutada. Kas leidub ehk keegi, kel see võimalus olemas ja mõistliku tasu eest ehk neid geoüritustel või ka piirkondade kaupa jagama nõus oleks?

kaits74713. aprill 2010 kell 08:54

Oli tore leid :) Ise leidnud kuid mitte loginud. Sisemine hääl ei lubanud.

Samas on imelik, et ajakirjanik pole veel midagi kuulnud GP-st. Ma olen ikka naiivselt arvanud, et nn väiksemates kohtades enamus tunneb enamust ja kõik teavad kõike :). Neil endalgi eelnevalt GP kohta artikleid ilmunud.

Samas inimene kes selle leidis unustas mõelda. Karp polnud ju vana vaid päris moodne, et seda kummaliseks kummituseks kummikus nimetada.

PS. Lindist. Kuna see on üsna kallis siis nn 2 realine geopeitus.ee / geocaching.com sildi hind tuleb ca 10 kr juurde. Mängu seletav kleeps natuke kallimgi veel.

mark13. aprill 2010 kell 09:11

rääkisin ajakirjanikuga põgusalt geopeitusest ja tulevikus saab ehk teoks temaga mõne saaremaa aarde näidisotsimine ja ehk pikem artikkel nii et selline asi ei ole ainult halb vaid seal on ka ehk head ja tutvustab seda laiemale ringile :).

Tunnistan et kui seda kivi alt vaadata siis ei olnud geopeituse kirjasid näha, sest need olid karbi küljepeal.

karuonu13. aprill 2010 kell 09:36

Kas jmetsal on fail alles? Ma saaks tellida neid kleepse mõned kilod ja hind oleks ka soodne. :)

diesel13. aprill 2010 kell 10:08

well, kes see koera saba ikka liputab kui mitte koer ise.

igatahes kui kellelgi mingeid kleepse või muud taolist vaja läeb siis võib lahkeste ühendust võtta.

jmets13. aprill 2010 kell 17:24

Mina trükkisin miskile standardpõhjale www.geopeitus.ee ja seda ca 6 korda. Nüüd lõikan igale karbile ühe riba ja rohkemat ei pea vajalikuks. Ei tea lindi hinda, kuid usun et nood mida mina trükkisin (mustvalged), olid üsna odavad.

caro15. aprill 2010 kell 18:00

Annan siia ka teada, et eile ja täna tutvustasime Trinega TTÜ-s konverentsil „E-õpe – tõsine mäng”, geopeitust. Eelkonverentsil, 14.aprillil, näitasime slaide ja rääkisime kuidas geopeitus alguse sai, milliseid aardeid võib leida jne.

Tänaseks oli meil mäng Nõmmele tehtud(„Geopeitus Glehni radadel”), kus huvilised said endale gepsud kätte ning proovisid aardeid otsida. Palju neid otsijaid siiski polnud, seitse vaid. Kommentaarid olid pärast, et poleks arvanudki, et sellistesse kohtadesse võiks midagi peita :)

Minu suured tänud siinkohal neile, kes aitasid seda kõike läbi viia: Kaits747, Speedy, Märt ja kõige suurem kummardus kallile kaasvõitlejale Trinele, kelleta see üritus poleks toimunud! Aitäh!

karuonu15. aprill 2010 kell 20:48

Minu tunnustus Trinele ja Carole nähtud vaeva ning geopeituse tutvustamise eest! :)

trine15. aprill 2010 kell 22:00

Aitäh! Kuna rada osutus geopeitusehuvilistele mugudele veidi keeruliseks, siis võibolla pole ka päris tegijatel seal päris igav: kui soovite proovida, siis sel nädalavahetusel on vahepunktid veel Glehni metsades. Andke teada, kui tahate jalutama tulla, saadan juhised. Lõpp-punkt oli Tähetornis ja selle ligipääs on kaunis kahtlane, sõltub sõna otseses mõtte tähtede seisust ja pilvede paksusest.

speedy19. aprill 2010 kell 08:55

Caro ja Trine on igavesti tublid tegijad! :) Hea töö, tüdrukud!

Ühtlasi soovin veelkord edu Aintsile Tartu sündmusaarde organiseerimisel! Las geopeitus kogub kuulsust (tu)

Näitan tulemusi 31-45 / 272